In 1 minuut te weten komen wie wij zijn en waarom we doen wat we doen?

Klik op de play button.
Wat we doen

Wij creëren merken die werken.

Met een frisse aanpak creëren en optimaliseren we slimme merken die resultaat genereren en zich dynamisch voortbewegen in een snel evoluerende wereld. CRCL Creatives focust zich op branding en we maken jouw merk zichtbaar door middel van tijd, aandacht, design en strategie.

Hoe we dit doen

Wij helpen en adviseren bij het opstellen van een strategisch plan, een nieuwe positionering, contentstrategie en tal van andere vraagstukken. We schuiven aan, denken mee, sparren en dagen je uit.

Het gezicht van je merk. Onze creatievelingen en strategen vertalen de gekozen positionering in een uniek visueel verhaal. Door het logo, de basiskleuren, patronen en andere elementen allemaal op elkaar af te stemmen, wordt een merk maximaal herkenbaar.

Onze digitale strategen en developers zijn specialist in het maken van WordPress websites. CRCL bouwt voor elke klant een 100% uniek thema, welke perfect is toegespitst op jouw klanten en benodigdheden. Onze specialisten vertalen de grafische identiteit naar een digitale strategie met tal van toepassingen: Website, social media, SEO, SEA, IT, online marketing, … Alles om het merk online zo zichtbaar mogelijk te maken en het merkverhaal op een aantrekkelijke manier door te voeren tot het de vooraf gekozen doelgroep bereikt.

Animaties, video’s, fotografie… in onze snelle wereld, is een beeld vaak je eerste en enige kans om iemands aandacht te vangen. Door middel van fotografie, video of geanimeerde-beelden komt de identiteit van een merk nog meer tot leven.
Onze designers, fotografen en creatievelingen werken naadloos samen om te bepalen welke beelden het beste bij het merk passen om een ​​blijvende en relevante indruk te maken.

De juiste doelgroep raken op het juiste moment, op de juiste plaats en op de juiste manier, dat is de doelstelling van goede content. Een rapport, banners voor je event, autobelettering, gevelreclame, een pagina op je website, online campagnes, een pakkende post op je social mediakanalen en zoveel meer brengen het merk pas echt tot leven. Op basis van strategische keuzes creëeren wij content welke aansluit, weinig aandacht behoeft en spreekt voor jouw bedrijf.

Onze mensen
Stijn van Veggel

Eigenaar

Gijs van Beers

Eigenaar

Casper van Kessel

Developer

Kom met ons in contact

Enthousiast geworden, plan een date!

Contact