Menu Sluiten

The Performance Group

PROJECT INFO

Top prestaties door een topsport omgeving.

Bouw een hoogwaardig merk voor een nieuw prestatie bevorderende topsport omgeving voor sporters van verschillende niveau’s. Het merk heeft een doordachte merkidentiteit & positionering en ging samen met ons voor het hoogst haalbare resultaat.

Branding & Communicatie

De door ons ontwikkelde merkidentiteit voor The Performance Team is bold en direct. De basis voor de branding van dit sportieve bedrijf is de letter P die verbind namelijk alle bedrijven. De P komt terug zowel in de grafische identiteit als de online identiteit. Er is gekozen voor levendige sprekende kleuren welke energie, weerbaarheid en vertrouwen uitstralen.

DESIGN

Een duidelijke structuur en vormgeving voor de totale groep

Om meer houvast te bieden aan de groep is er besloten om een brand hand out te ontwikkelen. In dit kleine maar zeer handige boekje worden alle regels rondom de merkuitingen weergegeven. Het dient als houvast voor alle interne medewerkers maar ook zeker voor externe partijen die bijvoorbeeld aan de slag gaan met het daadwerkelijk printen van de door ons ontwikkelde designs. 

Is de structuur in jullie bedrijf nog ver te zoeken? We vertalen ook regelmatig de ontwikkelde huisstijl van andere partijen door naar een handig brandboek met regels en structuren. Neem hiervoor contact op met een van onze designers.