Menu Sluiten

Inhaakkalender 2022 (Gratis te downloaden)

Het jaar is alweer bijna om. De kerstversiering ligt inmiddels ruimschoots in de winkels en de lootjes worden massaal getrokken. Het is tijd om dit wederom veelbewogen jaar langzamerhand achter ons te laten en vooruit te blikken op 2022. De CRCL Inhaakkalender ‘22 hebben we meer dan 100 interessante momenten geselecteerd waarop jij jouw merk via socials perfect in de schijnwerpers kunt zetten.

Inhaken is een hele effectieve manier om de betrokkenheid rondom je merk te vergroten. Stem je posts af op gebeurtenissen die veel besproken zijn en maak gebruik van de aandacht die deze dagen krijgen. Dikke tip vanuit ons, haak in op de dagen die voor jou relevant zijn, met slimme teksten en beelden op social media of creëer een moment voor je klanten en personeel. Met deze inhaakkalender mis je niets meer!

DOWNLOAD DE SOCIAL MEDIA KALENDER – WEB VERSIE

DOWNLOAD DE SOCIAL MEDIA INHAAKKALENDER – PRINT VERSIE

DOWNLOAD SOCIAL MEDIA KALENDER – EXCEL INVULKALENDER


Moeite met de intergratie van deze social media inhaakkalender op jou normale social kalender en zit je met vragen? Neem dan contact op met @Femke zij vertelt je met liefde en plezier alles over een effectieve een eenvoudige inzet van de inhaakkalender!