Een sportieve
huisstijl

OPDRACHTGEVER: THE PERFORMANCE GROUP

JAAR: EIND 2020

EXPERTISES: BRANDING & COMMUNICATIE

/PROJECTBESCHRIJVING

Een op het merk archetype passende sportieve jas voor een vooruitstrevende gloednieuwe topsport omgeving in ‘s-Hertogenbosch. The Performance Group ging samen met ons voor het hoogst haalbare resultaat. Een hoogwaardig merk voorzien van een doordachte merkidentiteit en positionering.

Topprestaties door een topsport omgeving.

Huisstijl The Performance Team

Middelen The Performance Group

Branding & Communicatie

De door ons ontwikkelde merkidentiteit voor The Performance Group is bold en direct. De vraag die hiervoor bij ons is weggelegd is of we de letter P, verbinding en vooruitgang mee wilde nemen in de nieuwe huisstijl. Naast dat, is deze letter de verbindende factor in alle bedrijven. Dit is ook terug te zien in zowel de grafische- als online identiteit.

Branding The Performance Team

Voor de kleuren van The Performance Group is er een kleurenpalet gemaakt vol levendige, sprekende kleuren welke energie, weerbaarheid, gezondheid en vertrouwen uitstralen. Alle onderdelen van de groep hanteren de kleur die zorgvuldig aansluit bij de verschillende marketing archetypes. Ofwel ieder bedrijf hanteert de kleur die aansluit bij het karakter van The Performance Group. Zo straalt het blauw van Institute vertrouwen uit en roept het groene van de shop gezondheid en vitaliteit op.

Offline The Performance Group

Om meer houvast te bieden aan de groep is er besloten om een brand hand out te ontwikkelen. In dit kleine maar zeer handige boekje worden alle regels rondom de merkuitingen weergegeven. Het dient als houvast voor alle interne medewerkers maar ook zeker voor externe partijen die bijvoorbeeld aan de slag gaan met het daadwerkelijk printen van de door ons ontwikkelde designs.

Is de structuur in jullie bedrijf nog ver te zoeken? We vertalen ook regelmatig de ontwikkelde huisstijl van andere partijen door naar een handig brandboek met regels en structuren.

Een duidelijke structuur en vormgeving voor de totale groep